Články

Kategórie
 
 
 
 
 

Výber kosačky nepodceňte. Čo okrem ceny musíte zvážiť?

MALÝ DVOR, ČI ROZĽAHLÉ PANSTVO?

Najdôležitejším faktorom pri výbere správnej kosačky je najmä rozloha trávnatej plochy, na ktorú plánujete kosačku využívať. Tá sa môže líšiť od miniatúrnych predzáhradok po obrovské dvory. Od veľkosti koseného trávnika sa priamo odvíja aj veľkosť a funkcie vhodnej kosačky.

Pri menších záhradách do veľkosti zhruba 250 m² si vystačíte s klasickou malou kosačkou, pri ktorej navyše nebudete potrebovať ani automatický pojazd. Lepšia manévrovateľnosť vám pomôže pri vyhýbaní sa rôznym prekážkam, no zároveň sa vďaka malej rozlohe záhrady pri kosení zbytočne neuťaháte.

 

Elektrická alebo benzínová reťazová píla? Poznáme odpoveď

Hoci je pílenie dreva pre niekoho príjemnou víkendovou aktivitou, pre iného je to práca, ktorú si odkladá na poslednú chvíľu. Dôvodom môže byť stará reťazová píla, ktorá sa nepríjemne zasekáva alebo príliš vibruje. Vtedy je na mieste vymeniť ju za novú. Viete, ako si správne vybrať?

 

Husqvarna: Sila, inovácie a tradícia v lesníckom a záhradnom priemysle

Značka Husqvarna je synonymom pre spoľahlivosť, výkon a dlhú tradíciu v oblasti lesníctva a záhradnej techniky. Od svojho založenia v roku 1689 vo švédskom meste Huskvarna sa Husqvarna stala jedným z popredných svetových výrobcov nástrojov pre profesionálne a domáce použitie.

 

Značka Stiga: kvalita, inovácie a tradícia v záhradnej technike

Značka Stiga sa vyznačuje neustálou inováciou, spoľahlivými výrobkami a bohatou históriou v oblasti záhradnej techniky. So sídlom vo Švédsku a založená v roku 1934, Stiga sa stala jedným z popredných svetových výrobcov nástrojov pre údržbu záhrad a exteriérových priestorov.

 

Značka Vari: výkonné riešenia pre vašu záhradu

Značka Vari pochádza z Českej republiky. Vari je český výrobca záhradnej techniky, a to najmä záhradných traktorov a kosačiek. Spoločnosť Vari s.r.o. bola založená v roku 1993 a odvtedy sa špecializuje na výrobu a distribúciu záhradnej techniky pre rôzne potreby.

 

AL-KO: Inovácie, kvalita a spoločenská zodpovednosť v záhradnej technike

AL-KO sa vyznačuje neustálym technologickým vývojom a inováciami. Ich záhradné nástroje, vrátane sekačiek, kosačiek a záhradných traktorov, sú navrhnuté s dôrazom na moderné trendové riešenia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia